Bemutatkozás

Tisztelettel köszöntöm, engedje meg, hogy bemutassam vállalkozásomat a MEMFO Kft.-t. Köszönöm, hogy figyelmet és időt szakít a bemutatkozó elolvasására.

Oplaznik Gabriella, Ügyvezető-tulajdonos

Tevékenységünk:

Bérmunka-konstrukcióban történő együttműködést folytatunk telephelyeinken, saját létszámmal, a vevő által biztosított berendezéseken és alapanyaggal. Folyamatosan a termelési igénynek megfelelő, képzett létszámot biztosítva állunk rendelkezésre, mellyel garantáljuk a gyártás volumenét és minőségét. A bérmunka folyamán képesek vagyunk a teljes gyártási tevékenységet folytatni, mint:

  • gyártás-előkészítés,
  • gyártás,
  • minőség-ellenőrzés,
  • termelésvezetés,
  • önálló termelésirányítás.

Mindezeket a gyártási ütemtervnek megfelelően, határidőre és az elvárt minőségben (ISO 9001) végezzük. Együttműködésünkre jellemző, hogy a kész termékek közvetlenül kerülhetnek a fővállalkozóhoz – utólagos minőségellenőrzésre a velünk való együttműködés során, a megbízónál már nincs szükség.

Egyediségünk:

A MEMFO Kft.-vel (MEMFO) való együttműködés a partnerei számára gazdaságosabbá teszi a termelést, mivel a bérgyártás során a legyártott, minőségben megfelelő terméket fizeti meg a partner. Az egyéb költségek, mint infrastruktúra, beruházás, munkaerőköltség, gyártástervezés, oktatás, minőségbiztosítás, adminisztráció, stb. nem merül fel. Ezen feladatok a bérgyártónál jelentkeznek gazdaságilag és szakmailag. A MEMFO rendelkezik a megfelelő infrastrukturális háttérrel, valamint a termelésirányításban, oktatásban és minőségbiztosításban jártas szakmai munkatársakkal.

Történetünk:

A MEMFO a társadalmi felelősségvállalás terültén kiemelkedő! Az elmúlt 18 évben specialistája lett a hátránnyal élők számára megfelelő munkahelyek teremtésében. Ennek eredményeképpen ma alternatív telephelyeket tart fenn, ahol rugalmas foglalkoztatással, állandó, képzett munkacsoportokat alakított ki, melyekre nem jellemző a fluktuáció, így partnerei számára állandó szintű termelést tud biztosítani.

Küldetésünk:

„Emberközpontú munkahelyek teremtése, és működtetése, stabil létszámú alternatív munkacsoportokkal , a vevői és piaci elvárásoknak megfelelő, kiváló minőségi termékek és szolgáltatások nyújtása elégedett partnereink érdekében.
Híd kívánunk lenni a hátránnyal élők és a modern munkaerőpiac között.
MEMFO – Dolgozni így szeretünk!”

(Oplaznik Gabriella alapító tulajdonos) 

Konkrét ügyfél/partner:

Keressük azt a gyártástechnológiával, minőségbiztosítással és termeléstervezéssel rendelkező, kábelköteg-gyártó vagy elektronikai gyártás területén tevékenykedő, közép-, vagy nagyvállalkozást, aki a járműipar, elektronikai ipar, hardveripar, gépipar, vagy az akkumulátorgyártás területén működik. Leendő ügyfelünk számára a gyártás során az összeszerelési tevékenységnek, illetve a vizuális ellenőrzésnek nagy szerepe van, melyhez elengedhetetlen a minőségbiztosításban jártas és tapasztalt kétkézi munkaerő.

Komoly együttműködési szándék esetén befektetői partnerünknek köszönhetően tudjuk vállalni a technológiához szükséges berendezések, és képzések költségeit!
A keresett partner a termelés területén emberi erőforrás hiánnyal küszködik és/vagy nem rendelkezik megfelelő kapacítású telephellyel.

Cégünk e problémákra megoldást nyújt. Vállaljuk a teljes, vagy a részgyártási folyamat ellátását bérgyártási konstrukcióban, 30-75 fővel, 500-1100 m2 nagyságú, logisztikai szempontból megfelelően felszerelt Bécs-Budapest között elhelyezkedő telephelyeinken.

Konkurensek:

Versenytársaink azon elektronikai kábelgyártással foglalkozó nagyvállalatok (Lear, Flextronics, stb.), akik központi ipari telephelyeken, nagy létszámban és nagy volumenben végzik a tevékenységet, ebből adódóan létszámhiánnyal küzdenek, időben és technológiában rugalmatlanok, illetve a kisszériás megrendelések területén nem gazdaságosan termelnek. 

További versenytársak még a munkaerő-kölcsönző cégek, ahol a bérbe-vevő telephelyén történő munkavégzés nem old meg telephely kapacitási problémákat, valamint az állandó minőségben rendelkezésre álló, képzett munkaerő nem minden esetben biztosítható.